top of page

Level I Division

Public·12 members
Sibyl Fendley
Sibyl Fendley

Srijeda 1. Sezona


Download File https://bytlly.com/2tm3Lr

Čekanje da stigne 2. sezona činit će se kao vječnost. Ali u međuvremenu, možete popraviti svoju obitelj Addams istražujući kultne filmove iz 1990-ih s omiljenom glumačkom postavom koju čine Raul Julia (Gomez), Anjelica Huston (Morticia), Christina Ricci (Srijeda) i Christopher Lloyd (Fester).


Druga sezona srijede neće biti objavljena tako skoro. Tek je obnovljen, a onda se mora napisati, snimiti i provesti oko 2 mjeseci u postprodukciji. Mogli bismo ga dobiti krajem ove godine, ali vjerojatnije je da će to biti 6.


Na turniru se mogu natjecati svi natjecatelji iz klubova koji imaju podmirenu godišnju članarinu HBS-a, koji mogu konkurirati za reprezentaciju te je otvoren za prijavu za sve kategorije. Prijavu za nastup na natjecanju u pojedinačnoj konkurenciji dostavlja matični klub (skupno za sve natjecatelje). Prijava se dostavlja organizatoru u pisanom obliku na e-mail adresu crotour@biljar.hr (zadnji rok za prijavu je srijeda 1. ožujka 2023. do 20:00 sati).


No, vremena za očajavanje nema jer već sutra (srijeda, 1. ožujka) slijedi ono što trenutno izgleda kao najvažnija ovosezonska utakmica oba kluba. Četvrtfinale Kupa, natjecanja putem kojeg obje strane još mogu svojevrsno spasiti sezonu.


Osijekova sezona nije izgubljena. Još uvijek su treći, taj Kup je također tu i svakako će se trebati boriti. Zna se tko je u klubu i koga se ima na raspolaganju, jedino ćemo tek kasnije saznati je li to dovoljno za ostvariti ambicije koje su preostale.


"Treba se boriti i vjerovati da ljudi koji su u klubu ovo mogu iznijeti, ja sam uvjeren da oni to mogu. Ova sezona će biti turbulentna do kraja. Nadam se da ćemo što prije riješiti one financijske probleme i pojačati se, jer ono što dolazi, novi stadion i sve uz to, zaslužuje da momčad i klub budu na istom nivou, a to se trenutno ne događa", jasan je stav.


"Ovo je nešto što mi volimo nazvati povijesna utakmica. Lako se to izgovori, ali ovo je jedna specifična utakmica. Oboje smo u sezonu krenuli s velikim očekivanjima. Osijek je doživio turbulencije već nakon šest-sedam kola, a Hajduk nešto kasnije. Bit će to jako teška utakmica iz psihološkog aspekta jer niti jedni ni drugi nisu očekivali poziciju u kojoj se nalaze. Negativna energija od strane navijača je na obje strane i ovdje je mač pod vratom. Momčad se mora izdići iznad svega što ju okružuje. Za jedne ili druge ovo će početkom ožujka biti kraj sezone. Nažalost, ponekad postoje i takve sezone", rekao je, nakon čega se osvrnuo na opasku kako će sezona teško odmah završiti, jer ipak treba obraniti pozicije koje vode u Europu:


Ratovi zvijezda: The Bad Batch, sezona 2, epizoda 3 Rekapitulacija 10 serija koje mi se sviđaju. Loša serija koju morate pogledati Je li Kashyyyk u najavi za 2. sezonu Bad Batch Nadolazeće serije i filmovi Ratovi zvijezda u 2023. i kasnije Je li Crosshair u opasnosti u 2. sezoni The Bad Batch Tko daje glas Phee Genoa u 2. sezoni The Bad Batch


Vodeća momčad Serie A, Napoli, može potvrditi svoje mjesto u četvrtfinalu Lige prvaka u srijedu, kada će ugostiti Eintracht Frankfurt na Maradona stadionu. Nakon pobjede od 2-0 u Njemačkoj, Napoli može malo odahnuti, no nikada ne treba otpisati Eintracht koji je prošlih par sezona pokazao da zna igrati europske utakmice.


Da stvar bude još i gora, Osijek na te četiri utakmice nije uspio zabiti niti jedan jedini gol, a sva tri poraza bila su minimalna, 1:0. Mala je to utjeha, trener Rene Poms zato sa svojim nogometašima u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa mora tražiti iskupljenje! A to neće biti lako jer na Gradski vrt stiže Hajduk (srijeda, 1. ožujka, 18 sati, MAXSport 1, MAXtv).


Sobzirom da se turisticka sezona približava, Grad Labin nastoji uredit javepovršine, stoga tražimo i od Vas da uredite svoje okucnice uz javnu površinu kakobi svi zajedno doprinijeli ljepšem iurednijem izgledu mjesta Rabac. 59ce067264


https://www.wildflowerfire.com/group/wildflowerfire-group/discussion/dbdb6fd8-3984-4487-8f47-562459516cf2

About

Welcome to the Level I Division group! Here, you can connect...

Members

bottom of page